موادغذايي سالم براي بانوان باردار

Tooshe
عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
تبادل لينك اتوماتيك
عنوان :
آدرس :
کد امنيتي :
چت باكس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
بیلاگ
قدرت گرفته از : سرويس سايت ساز بیلاگ

در دوران بارداری، کالری و موادمغذی بیشتری برای مادران و جنین در حال رشد مورد نیاز است. بنابراین برای پیروی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل برنامه ریزی کنید. همچنین از مصرف موادغذایی سرشار از قند و چربی اجتناب شود، زیرا این موادغذایی فاقد ارزش غذایی بوده و در افزایش وزن موثر است. همچنین اجتناب از مصرف این موادغذایی می تواند در کمک به کاهش سوزش معده و سوء هاضمه در دوران بارداری مفید باشد.

 

آهن

در دوران بارداری میزان آهن بیشتری برای تولید سلول های قرمز خون برای مادر و جنین مورد نیاز است. بانوان باردار روزانه به ۲۷ میلی گرم آهن نیاز دارند. براساس اداره مکمل های غذایی ایالات متحده، گوشت گاو، مرغ و ماهی از منابع سرشار از آهن به حساب می آیند، همچنین آهن موجود در این موادغذایی به راحتی قابل جذب خواهد بود. این موادغذایی همچنین منبع خوبی از پروتئین بوده که برای رشد و نمو جنین لازم است. در دوران بارداری از مصرف کوسه، اره ماهی و ماهی خال ماهی به دلیل میزان بالای جیوه اجتناب کنید، زیرا باعث آسیب رسانی به جنین خواهد شد. همچنین سبزیجات سبز و مغزهای آجیل از منابع خوب آهن به حساب می آیند.

 

اسیدفولیک

بانوان باردار به اسیدفولیک بیشتری برای جلوگیری از پیشرفت نقایص لوله عصبی از جمله اسپینا بیفیدا در کودک نیاز دارند. میزان توصیه شده روزانه اسیدفولیک در دوران بارداری ۶۰۰ میکروگرم است. غلات صبحانه، اسفناج، نخود، مارچوبه، لوبیای شمالی بزرگ، برنج سفید و بروکلی از منابع خوب اسیدفولیک به حساب می آیند. برای نمونه، نصف فنجان اسفناج منجمد حاوی ۱۰۰ میکروگرم اسیدفولیک بوده، همچنین همین میزان از برنج سفید دارای ۶۵ میکروگرم اسیدفولیک است. از دیگر منابع این ویتامین می توان به موز، پاپایا، نان، برگ چغندر و بادام زمینی اشاره کرد.

 

کلسیم

در دوران بارداری، مادر و جنین برای کمک به استحکام دندان ها و استخوان ها به کلسیم غذایی نیاز دارند. نیاز توصیه شده کلسیم در دوران بارداری ۱۰۰۰ میلی گرم است. از بهترین منابع کلسیم می توان به موادغذایی لبنی از جمله ماست، شیر و پنیر اشاره کرد. فرآورده های کم چربی یا بدون چربی را انتخاب کنید. همچنین برای جلوگیری از مسمویت غذایی و آسیب به جنین از محصولات پاستوریزه استفاده شود.


امتیاز : نتيجه : مجموع 0 امتياز توسط 0 نفر

نوشته شده در پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ساعت 2:46
توسط آقای شریفی | تعداد بازديد : 1 | لينك ثابت
نظر بدهید
نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نحوه ارسال :
کد امنیتی :
آخرين مطالب ارسالي
» اجزای تشکیل دهنده همبرگر (دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۱:۵۷)
» موادغذايي سالم براي بانوان باردار (پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۲:۴۶)
» روش اضافه کردن گردو به برنامه رژیم غذایی (سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۰)
» کشمش پلویی (سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۰)
» ویژگی های عسل خوب (شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۲:۴۹)
» خواص و مزایای هلو (شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۲:۳۲)
» غذاهای نیمه آماده (جمعه ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۵۵)
» قد و بالای برنج مهم‌تر است یا عطر و طعم؟ (جمعه ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۴۰)
» روش تشخیص برنج یک‌دست و برنج مخلوط (سه شنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۳:۰۳)
» دمنوش لیمو عمانی (یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۸)
» گوشت منجمد (یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۹)
» خوراک ميگو (یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۲۸)
» ارزش غذایی ترشیجات (شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۰۹)
» خواص و مواد موجود در عسل (شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۰۰)
» چگونه مثل حرفه‌ای‌ها برنج بخریم؟ (چهارشنبه ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۱۱)
» پسته شور زعفرانی گلستان (سه شنبه ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۳:۴۸)
» گونه برنج (سه شنبه ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۳:۱۸)
» استویا چیست؟ (یکشنبه ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۴)
» موادغذایی برای کمک به افزایش متابولیسم و کاهش وزن (جمعه ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۰۹)
» موادغذایی برای کمک به افزایش متابولیسم و کاهش وزن (جمعه ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۰۷)

نويسندگان
خبرنامه
جستجو
آمار و ارقام سايت
» تاريخ : دوشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۸
» بازديد امروز : 1
» بازديد ديرور : 0
» بازديد ماه گذشته : 237
» بازديد سال گذشته : 325
» كل بازديد : 325

» كاربران آنلاين : 1
» كاربران عضو آنلاين : 0
» كاربران ميهمان آنلاين : 1

» مجموع مطالب : 37
» مجموع نظرات : 0
» تعداد اعضاي سايت : 0

» آي پي شما : 34.238.189.171
» مرورگر : unknown
» سيستم عامل : unknown

» ورودي هاي گوگل امروز : 0
» ورودي هاي گوگل ديروز : 0

» آخرين بروزرساني : ۱۳۹۸/۰۵/۲۸